foto

Kálmán Hollai

  • nar. 26.2.1946 (73 let)
    Salgótarján, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Dallas mezi námi
1998 Ámbár tanár úr
1994 Devictus Vincit (TV film)
1989 Margarétás dal (TV film)
1988 Brigádeltérítés (TV film)
Szigorú idők (TV film)
1986 Fantastická teta (TV film)
1983 Az utolsó futam (TV film)
1982 Három szabó legények
1981 Jegor Bulicsov és a többiek (TV film)
1980 Kojak Budapesten
Tiszteletem, főorvos úr (TV film)
1978 Kalaf és Turandot története (TV film)
1977 Illetlenek (TV film)
Sir John Falstaff (TV film)

TV seriály

2000 Trautmann (TV seriál)
1995 Patika (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1849 (E03)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
Otthon - haza (E08)
1981 Petőfi (TV seriál)
Feltámadott a tenger (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace