foto

Brent Carpenter

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2003 With You In Spirit (TV film)
2002 True West (TV film)
1999 Judy Tenuta: Un-Butt Plugged in Tex-Ass!

TV seriály

2018 The Cool Kids (TV seriál)
TV Heist (E06)
The Cool Kids Rig an Election (E05)
Sid Comes Out (E04)
další epizody (5)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Yacht'in (S05E20)
Young & Magic (S05E19)
Young & Bullseye (S05E18)
další epizody (10)
2017 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Amnesia (S05E10)
Young & Hold (S05E09)
Young & Vegas Baby (S05E08)
další epizody (10)
2016 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Screwed (S04E10)
Young & Matched (S04E09)
Young & Sofia (S04E08)
další epizody (8)
2015 Tajný život K.C. (TV seriál)
Spy-anoia Will Destroy Ya (S01E09)
How K.C. Got Her Swag Back (S01E06)
Photo Bombed (S01E05)
další epizody (5)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Thirty (and Getting Married!) (S01E10)
Young & Getting Played (S01E09)
Young & Car-Less (S01E08)
další epizody (10)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
2008 Do Not Disturb (TV seriál)
True Jacksonová (TV seriál)
Unhitched (TV seriál)
2006 Modern Men (TV seriál)
2005 Fat Actress (TV seriál)
2003 Luis (TV seriál)
Rock Me, Baby (TV seriál)
2002 Greg the Bunny (TV seriál)
2000 DAG (TV seriál)
Talk to Me (TV seriál)
1998 Holding the Baby (TV seriál)
That's Life (TV seriál)
1997 Secret Service Guy (TV seriál)
Union Square (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles (koncert)
2013 Ringo Starr And His All Starr Band 2012: Ringo At The Ryman (koncert)

TV pořady

1999 Martin Short Show, The (TV pořad)
1998 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
1996 Harry Anderson: The Tricks of His Trade (TV pořad)
1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)
The Larry Sanders Show (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Third Wheel (S05E12)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
2002 Greg the Bunny (TV seriál)
1997 Union Square (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ringo Starr And His All Starr Band 2012: Ringo At The Ryman (koncert)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace