foto

Milan Friedl

  • nar. 13.3.1931
    Brno, Československo
  • zem. 2.10.2009 (78 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Návrat pana Ryšánka (TV film) - vyp.
Princ a chuďas (TV film)
1968 Žert
1967 Dita Saxová
Tři přadleny (TV film) - vyp.
1960 Všude žijí lidé
1959 Křižovatky
1956 Život (studentský film)

TV seriály

1976 30 případů majora Zemana (TV seriál) - vyp.
Modrá světla (S02E10) - vyp.
Třetí housle (S02E09) - vyp.
Bílé linky (S02E08) - vyp.
další epizody (10)

Dokumentární

1985 Písnička na frontě
1977 Zlatý déšť (TV film)
1976 A řeka mu zpívala… (TV film)
1972 Rektorka (TV film)
1968 Kdo je Karel Ančerl (TV film)
Národní muzeum - 150 (TV film) - vyp.
1966 Vidíš-li poutníka... - vyp.
1964 Letci
1961 Svědectví
1956 Divadlo hudby

TV pořady

2000 GO - GO šou (TV pořad)
1981 Slavné postavy Národního divadla (TV pořad)
1968 Krysy pouště (TV pořad) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace