foto

Dušan Hudec

  • nar. 1953
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 Chlapec, ktorý chcel byť prezidentom
2014 Neznámí hrdinové (TV film)
2012 Odchádzanie (TV film)
2010 Celý svet je úzky most (TV film)
2009 Slovenské národné povstanie 1944 (TV film)
2008 Magická osmička (TV seriál)
2005 Postel Remastered
2004 Miluj blížneho svojho
2003 Darovaný čas (TV film)
2001 Svedok (TV film)
2000 Poslovia nádeje (TV film)
1996 Divokí psi (TV film)
Tibor Huszár (TV film)

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace