foto

Jaro Rihák

  • nar. 8.12.1951 (66 let)
    Hlohovec, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Smutný valčík (TV film)
1995 Albert, Albert (TV film)
1994 Spolok klobúkových dám (TV film)
1992 Cudzinci (TV film)
1991 La musica (TV film)
1984 Neobzeraj sa a bež (TV film)

Dokumentární

2013 Romaria (TV film)
1999 Peter Scherhaufer (TV film)
1996 Rááádio (TV film)
1995 Človek uprostred (TV seriál)
1987 Keď som hrala (TV film)
Labyrint (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Albert, Albert (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Televízia po slovensky (TV seriál)

TV pořady

2010 Kinorama (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace