foto

Olga Kuzina

  • nar. 18.8.1973 (46 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ritin nejnovější příběh
2010 Mamočki (TV film)

TV seriály

2013 Angel ili demon (TV seriál)
Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2012 Metod Frejda (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
2009 Margoša (TV seriál)
2008 Fotograf (TV seriál)
Skelet v škafu (E02)
2006 Syščiki (TV seriál)
Sacharnaja krivaja (S05E01)
1998 Samozvancy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky