foto

Martin Zahálka

  • nar. 1.12.1958 (58 let)
    Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2016 V jiném stavu
2015 Svatojánský věneček (TV film)
2012 Šťastný smolař (TV film)
Vrásky z lásky
2011 Policie Modrava (TV film)
2010 Višňový sad (divadelní záznam)
2009 Smrť ministra (TV film)
2008 Děti sledující noční vlaky (studentský film)
Šejdrem (TV film)
2007 Láska In Memoriam (TV film)
Operace Silver A (TV film)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (18)

do profilu filmu >>
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace