foto

Martin Zahálka

  • nar. 1.12.1958 (61 let)
    Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hovor (studentský film)
2016 Nepovedený čert (TV film) - vyp.
V jiném stavu
2015 Svatojánský věneček (TV film)
2012 Šťastný smolař (TV film)
Vrásky z lásky
2011 Policie Modrava (TV film)
2009 Smrť ministra (TV film)
2008 Děti sledující noční vlaky (studentský film)
Šejdrem (TV film)
2007 Láska In Memoriam (TV film)

Videa (1)

  • Video © Ideafilm
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:CES
    Z natáčení - Jiří Kunst (režisér), Magdaléna Bittnerová (scenáristka), Tomáš Holeček (scenárista), Jan Bárta (herec), Roman Štabrňák (herec), Antonín Hardt (herec), Martin Zahálka (herec), Lukáš Karvánek (producent), David Šachl (kameraman), Marek Opatrný (střihač)
    09:19
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód: