foto

Marina Kondratěva

  • nar. 26.2.1976 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 (NE) Idealnyy muzhchina
Gorizont
2017 Vsjo o jego byvšej (TV film)
Vtoraja molodosť (TV film)
2015 Moskva nikogda ně spit
Ženščiny protiv mužčin
2013 Semejnoje sčasťje (TV film)
2003 Antikiller 2: Antiterror
1995 Slečna selka
1992 Kak živjotě, karasi?
1990 Jama

TV seriály

2020 Fantom (TV seriál)
Glaza v glaza (TV seriál)
O.K.O. (TV seriál)
Zaključenije (TV seriál)
2019 Koroče (TV seriál)
Ljublju otca i syna (TV seriál)
Mylodrama (TV seriál)
Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Duet po pravu (TV seriál)
Grand (TV seriál)
Insomnia (TV seriál)
Because We Can (E08)
Moja zvezda (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Čužaja krov (TV seriál)
Ženskaja versija. Děduškina vnučka (TV seriál)
2017 Beglec (TV seriál)
Doktor Richter (TV seriál)
Naživka dlja angela (TV seriál)
Noč posle vypuska (TV seriál)
Něznakomka v zerkale (TV seriál)
Psichologini (TV seriál)
Sledstvije ljubvi (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Zolotoj ključik (S01E63)
Trjufelnyj pjos korolevy Džovanny (TV seriál)
Zerkala ljubvi (TV seriál)
Čužoje sčastě (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Mstitěl (S04E20)
2016 Besstydniki (TV seriál)
Ključ k jego serdcu (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
Odin protiv vsech (TV seriál)
Olga (TV seriál)
Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
2015 Ljubovnaja set (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
Ženskaja konsultacija (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2014 Samara 2 (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Vdovec (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Peremirije (S04E16)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Děpartament (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Igra v kosti (S06E01)
Kodex česti (TV seriál)
24 časa (S06E01)
2011 Bežať (TV seriál)
Zdes kto-to est: Iskuplenije (TV seriál)
2010 Zděs kto-to jesť (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Po sovesti (S03E53)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
Fotograf (TV seriál)
Veďma (E12)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 R. R. R. (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky