foto

Guy Oliver-Watts

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Teorie všeho
2000 Six of One
1999 Hunting Venus (TV film)
1991 Twenty-One
1988 Napříč jezerem (TV film)

TV seriály

2016 Viktorie (TV seriál)
Dvorní dámy (S01E02)
Panenka 123 (S01E01)
Our Girl (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Sharman (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1992 Hercule Poirot (TV seriál)
Nástrahy zubařského křesla (S04E03)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2008 Passage

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace