foto

Ti West

  • nar. 5.1.1980 (39 let)
    Wilmington, Delaware, USA

Biografie

Ti West je hororový režisér, který se narodil 5. listopadu 1980 a je známý jako  režisér, scénárista a herec. V roce 2001 vystupoval v časopise Teen People Magazine a úspěšně absolvoval Vysokou školu výtvarných umění.

Tento velký fanoušek hororových děl se začal později zajímat o hororový žánr a také se na něm začínal podílet. Od roku 2001 natočil The Roost, Trigger Man, The House of the Devil a The Innkeepers. Jediné problémy byly s filmem Cabin Fever 2: Spring Fever, kde po dotočení Ti West řekl, že nechce být uváděn v titulcích jako režisér, jelikož prý to nebylo podle jeho představ a podle jeho vůle. Prý byl spíše vyroben producenty, za kterými stál Lauren Moews, ale společnost Lionsgate Westovo přání odmítla.

Tento režisér dále pokračuje ve své práci a od té doby se ještě podílel na filmech V/H/S a The ABCs Of Death. Určitě je mu co se týče hororů přáno a doufám, že dokáže hororově uspokojit spoustu dalších diváků.

Master "Nivenx" of Hell

Režijní filmografie

Filmy

2016 In a Valley of Violence
2013 Svatyně zla
2012 The ABCs of Death
V/H/S
2011 Tajemství starého hotelu
2009 Cabin Fever 2
Dům ďábla
2007 Trigger Man
2005 Roost, The

TV seriály

2019 The Passage (TV seriál)
You Are Not That Girl Anymore (E08)
2017 Exorcista (TV seriál)
Nečisté (S02E03)
Outcast (TV seriál)
The Common Good (S02E05)
2016 Městečko Pines (TV seriál)
Bedtime Story (S02E10)
Exit Strategy (S02E04)
2015 Na jih od pekla (TV seriál)
Take Life Now (E07)
Scream (TV seriál)
The Dance (S01E09)

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace