foto

Andrej Sviridov

  • nar. 27.3.1975 (44 let)
    Mogilyov, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ljubov v Gorodě Angelov
2016 Pjatnica
2015 Doroga bez konca
Goroskop na udaču
2013 Druzja druzej
Čto tvorjat mužčiny!
2012 Samoubijcy
Zoluška
2009 Samyj lučšij film 2
Veselčaki
2007 Ja ostajus
Mořská víla
Něvaljaška

TV seriály

2017 Fors-mažor (TV seriál)
2015 Graždanka Katěrina (TV seriál)
Ja ili ně ja (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Iděalnyj mužčina (S03E46)
V krugu druzej (S03E45)
Kompas (S03E44)
další epizody (46)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Něulovimyj. Časť 2 (S01E06)
Něulovimyj. Časť 1 (S01E05)
Moj ljubimyj papa (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
SašaTaňa (TV seriál)
2012 Doroga na ostrov Paschi (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Moj kapitan (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Dězertiry (S01E07)
Objekt 11 (TV seriál)
Načalo (E01)
Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Šabes-goj (S01E08)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Objavljaju vas mužem i veďmoj (E01)
Soldaty 14 (TV seriál)
Univer (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)
Kaprizy Melpomeny (S01E04)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky