foto

Ronan Summers

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Americký zabiják
Nikdys nebyl
2015 Absolutely Anything
MI-5: Vyšší dobro
2014 Na hraně zítřka
Strážci Galaxie
2013 Řežba v Tombstone
2012 A Second Son
Most Popular Girls in School, The
2009 Dubplate Drama
2008 Temný rytíř
W.
2007 Nestanu se tvojí ženou

TV seriály

2015 Americká odysea (TV seriál)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
Život s modelkami (TV seriál)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
2011 Epizody (TV seriál)
2006 Lonelygirl15 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Podezření (TV seriál)
2010 Na útěku (TV seriál)
2007 Vězněm v cizině (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace