foto

Ronan Summers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Dare
2018 Jurský svět: Zánik říše
2017 Americký zabiják
Nikdys nebyl
2015 Absolutely Anything
MI-5: Vyšší dobro
2014 Na hraně zítřka
Strážci Galaxie
2013 Řežba v Tombstone
2012 A Second Son
2009 Dubplate Drama
2008 Temný rytíř
W.
2007 Nestanu se tvojí ženou

TV seriály

2020 Pán času (TV seriál)
Spyfall, Part 1 (S12E01)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Gone Elvis (E01)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
Život s modelkami (TV seriál)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
2012 Most Popular Girls in School, The (TV seriál)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2006 Caerdydd (TV seriál)
Lonelygirl15 (TV seriál)

Dokumentární

2019 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál) - vyp.
2018 Vítejte v zabijákově (TV seriál) - vyp.
2015 Podezření (TV seriál)
2010 Na útěku (TV seriál)
2007 Vězněm v cizině (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky