foto

Falk Harnack

  • nar. 2.3.1913
    Stuttgart, Německá říše
  • zem. 3.9.1991 (78 let)
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1968 Unwiederbringlich (TV film)
1967 Kampf um Kautschuk (TV film)
Schlaf Gefangener, Ein (TV film)
1965 Und nicht mehr Jessica (TV film)
1961 Marquise von Arcis, Die (TV film)
1960 Der Prozeß Mary Dugan (TV film)
1959 Der Fall Pinedus (TV film)
1955 Der 20. Juli
1951 Sekera z Wandsbeku

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky