foto

Martin Hirthe

  • nar. 13.2.1921
    Berlin, Německá říše
  • zem. 9.8.1981 (60 let)
    West Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Krásný gigolo, ubohý gigolo
1977 Tatort - Feuerzauber (TV film)
1976 I ve smrti sami
Intermezzo für fünf Hände (TV film)
Sladek oder Die schwarze Armee (TV film)
Tatort - Transit ins Jenseits (TV film)
1975 Damals wie heute (TV film)
Halbe Eva, Die (TV film)
Tatort - Tod im U-Bahnschacht (TV film)
1974 Arme klauen nicht (TV film)
1972 Das Klavier (TV film)
Dr. M schlägt zu
Fall für Goron, Ein (TV film)
Manolescu - Die fast wahre Biographie eines Gauners (TV film)
1971 Maestro der Revolution? (TV film)
Mr. Tingling stellt ein (TV film)
Narrenspiegel (TV film)
Seine Majestät Gustav Krause (TV film)
Unser Willi ist der Beste
Yester - der Name stimmt doch? (TV film)
1970 August der Starke - Ein ganzes Volk nennt ihn Papa (TV film)
Das Bastardzeichen (TV film)
Friedrich III. '...gestorben als Kaiser' (TV film)
Wie man seinen Gatten los wird (TV film)
1969 Hochzeitsreise, Die
Sir Basil Zaharoff - Makler des Todes (TV film)
Spion unter der Haube (TV film)
Sturm, Der (TV film)
Tagebuch eines Frauenmörders (TV film)
Výstřely na Broadwayi
Waterloo (TV film)
1968 Asterix a Kleopatra
Gangsters per un massacro
Kidnap - Die Entführung des Lindbergh-Babys (TV film)
Mexikanische Revolution (TV film)
1967 Mistr Dynamit: Zítra vás políbí smrt
Schloß in Schweden, Ein (TV film)
Stella (TV film)
1966 12 donne d'oro
Abendkurs (TV film)
Ganovenehre
Leben wie die Fürsten (TV film)
Největší případ komisaře Maigreta
1965 Romulus der Große (TV film)
1964 Die Sanfte (TV film)
Frauenarzt klagt an, Ein
Old Shatterhand
1963 Die Wölfe (TV film)
1962 Jeder stirbt für sich allein (TV film)
1961 Aus Gründen der Sicherheit (TV film)
1960 Nacht fiel über Gotenhafen
Wer überlebt, ist schuldig (TV film)
1959 Der Kirschgarten (TV film)
Natürlich die Autofahrer
Nick Knattertons Abenteuer - Der Raub der Gloria Nylon
1958 Nick Knattertons Abenteuer

TV seriály

1977 Geschäft mit der Sonne (TV seriál)
1976 Partner gesucht (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
Im Werk notiert (TV seriál)
Lockruf des Goldes (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
Sergeant Berry (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace