foto

Hana Hatae

  • nar. 15.7.1988 (30 let)
    Tarzana, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Circuit
2018 5th Passenger

TV seriály

1999 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Co po sobě zanecháš (S07E25)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Sirotek času (S06E24)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Úkol (S05E05)
Tělo na prodej (S04E24)
Těžké časy (S04E18)
další epizody (4)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Okouzlení (S03E10)
Šepot (S02E14)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Útok (S02E03)
Klamné představy (S01E15)
Osamělý muž (S01E03)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Rošťáci (S06E07)
1989 Family Matters (TV seriál)

Dokumentární

2018 What We Left Behind: Looking Back at Star Trek: Deep Space Nine
2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace