foto

Sergej Moya

  • nar. 4.1.1988 (32 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lotte Jäger und die Tote im Dorf (TV film)
2017 Die Chefin - Prager Kristalle (TV film)
2013 Poslední léto (TV film)
Tatort - Eine andere Welt (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Bullenklatschen (TV film)
Věž (TV film)
2011 Útěk na Západ (TV film)
2010 Císařovy nové šaty (TV film)
Tatort - Hilflos (TV film)
Vyznání víry
2009 Freunde von früher
Jedem das Seine
Místo činu - Falešný život (TV film)
2008 Der zweite Bruder (studentský film)
Kronos. Ende und Anfang
Rosa Roth - Der Fall des Jochen B. (TV film)
Tichá pošta (TV film)
2007 Böse Bilder
Der Engel heut Nacht (studentský film)
Místo činu: Bezejmenná dívka (TV film)
Polizeiruf 110 - Farbwechsel (TV film)
2006 Der Beste Lehrer der Welt (TV film)
2005 Keller - Teenage Wasteland
Schimanski - Hřích (TV film)
2004 Namaluj si lásku (TV film)
2003 Místo činu: Kolín - Bermudy (TV film)
Můj otec (TV film)
2001 Emil a detektivové

TV seriály

2018 Wolfsland (TV seriál)
Irrlichter (E04)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Alles Gangsta (S02E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mister Green (S14E05)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Prodělečný podnik (S04E12)
2009 Commissario Laurenti (TV seriál)
Totentanz (E05)
2008 Commissario Laurenti (TV seriál)
Der Tod wirft lange Schatten (E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Notenwenderin (S07E06)
2007 Commissario Laurenti (TV seriál)
Tod auf der Warteliste (E03)
Kriminalista (TV seriál)
Spálené štěstí (S01E05)
2006 Commissario Laurenti (TV seriál)
Gib jedem seinen eigenen Tod (E02)
Die Toten vom Karst (E01)
1997 Schimanski (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Unsichtbaren - Wir wollen leben
2010 Neue Kleider für den Kaiser - Dreharbeiten am Hof von Sanssouci

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky