foto

Cornelia Schmaus

  • nar. 15.9.1946 (74 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Hessen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Tatort - Nachtkrapp (TV film)
2011 Kehrtwende (TV film)
2010 Flirt (TV film)
Zivilcourage (TV film)
2009 Tatort - Vermisst (TV film)
Was glücklich macht (TV film)
2008 Guter Junge (TV film)
Inga Lindström: Opravdová láska (TV film)
Mogadišu (TV film)
2006 Tatort - Sternenkinder (TV film)
2005 In einem anderen Leben (TV film)
Poklad bílých sokolů
Vzdušný most (TV film)
2003 Liebe Schwester (TV film)
Místo činu: Kolín - Mateřská láska (TV film)
Můj otec (TV film)
Polizeiruf 110 - Mama kommt bald wieder (TV film)
Zwei Tage Hoffnung - Der Aufstand vom 17. Juni 1953 (TV film)
2002 Tödliches Vertrauen (TV film)
2001 Vražedkyně (TV film)
1989 Leb' wohl, Joseph
1988 Ich liebe dich - April! April!
1987 Künstler, König und Modell (TV film)
Sansibar oder Der letzte Grund (TV film)
1984 Lebenszeichen (TV film)
1982 Kabale und Liebe (TV film)
1974 Der Zylinder (TV film)

TV seriály

2019 Správná dvojka (TV seriál)
Eiskalt (E77)
2010 Otec Braun (TV seriál)
Sněhurka a konec trpaslíků (E19)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Melanies Albtraum (S04E13)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Erbe (S08E20)
Správná dvojka (TV seriál)
Die Schöne vom Beckenrand (E41)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Noční pták (S03E03)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Zahltag (S05E03)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2006 Mätressen - Die geheime Macht der Frauen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky