foto

Olga Čudakova

  • nar. 21.5.1977 (42 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Serděčnaja nědostatočnosť (TV film)
2015 Hardcore Henry
Za čužije grechi (TV film)
2005 Anna
2004 Život na vlásku

TV seriály

2018 Praktika 2 (TV seriál)
V čužom kraju (TV seriál)
2017 Sezon ljubvi (TV seriál)
2016 Semja Svetoforovych (TV seriál)
2015 Děd Mazajev i Zajcevy (TV seriál)
Išču mužčinu (TV seriál)
Těorija něverojatnosti (TV seriál)
2014 Moj ljubimyj papa (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Cena ljubvi (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Ženich (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 Russkaja naslednica (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Pistolet (S02E09)
2011 Kodex česti (TV seriál)
Zolotaja žila (S05E04)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Tajna imeni (E04)
Ment v zakoně (TV seriál)
Prizrak prošlogo (S03E04)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Spjat ustalyje igruški (S03E03)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Těň Saljeri (S01E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky