foto

Anne Francis

  • nar. 16.9.1930
    Ossining, New York, USA
  • zem. 2.1.2011 (80 let)
    Santa Barbara, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Bionicle: Maska světla
1996 Milenecký uzel
Neviděli jste mého syna? (TV film)
1992 Double 0 Kid, The
Láska může zabíjet (TV film)
1990 Little Vegas
1988 My First Love (TV film)
1987 Ubohá bohatá dívka (TV film)
Žhavá laguna (TV film)
1986 Dokonalá vražda (TV film)
1985 Return
1983 Charley's Aunt (TV film)
1982 Příšery (TV film)
1980 Dan August: The Jealousy Factor (TV film)
Detour to Terror (TV film)
O'Malley (TV film)
1979 Beggarman, Thief (TV film)
Rebels, The (TV film)
1978 Born Again
Little Mo (TV film)
Young Runaways, The (TV film)
1976 Banjo Hackett (TV film)
Survival
1975 Girl Named Sooner, A (TV film)
Last Survivors, The (TV film)
1974 Cry Panic (TV film)
The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One (TV film)
1972 Fireball Forward (TV film)
Haunts of the Very Rich (TV film)
Pancho Villa
1971 Forgotten Man, The (TV film)
Mongo se vrací do města (TV film)
1970 Intruders, The (TV film)
Wild Women (TV film)
Ztracený let (TV film)
1969 Hook, Line & Sinker
Slepá ulička
The Love God?
1968 Funny Girl
Víc mrtvý než živý
1965 Brainstorm
Ďábelský bacil
1960 Girl of the Night
The Crowded Sky
1957 Don't Go Near the Water
The Hired Gun
1956 The Great American Pastime
The Rack
Zakázaná planeta
1955 Džungle před tabulí
The Scarlet Coat
Válečný pokřik
Černý den v Black Rock
1954 Rocket Man, The
Rogue Cop
Susan Slept Here
1953 A Lion Is in the Streets
1952 Dreamboat
Lydia Bailey
1951 Elopement
The Whistle at Eaton Falls
1950 So Young So Bad
1948 Portrait of Jennie
Summer Holiday
1947 This Time for Keeps

TV seriály

2002 Beze stopy (TV seriál)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
1997 Conan (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Veselý Valentýn (S06E16)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
Burkeho zákon (TV seriál)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Osudová přitažlivost (S01E02)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
True Confessions (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda Sherlocka Holmese (S01E01)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Flying High (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Mobile One (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Zločinný steh (S02E06)
1972 Assignment Vienna (TV seriál)
Banacek (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Search (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Past (S01E06)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Reportér (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Jess-Belle (S04E07)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The After Hours (S01E34)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Startime (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Believe It or Not (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1987 Biography (TV seriál)
1970 The Weird World of Weird (TV film)

TV pořady

1974 Dinah! (TV pořad)
1967 Dateline: Hollywood (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1952 House Party (TV pořad)
1949 Versatile Varieties (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace