foto

Susan Strasberg

  • nar. 22.5.1938
    New York City, New York, USA
  • zem. 21.1.1999 (60 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Other Side of the Wind
1992 Giardino dei ciliegi, Il
1990 Ven z temnoty
1989 Prime Suspect
Runnin' Kind, The
1986 Delta Force
1983 Returning, The
Sweet Sixteen
1982 Příšery (TV film)
1981 Krvavé narozeniny
1979 Beggarman, Thief (TV film)
1978 In Praise of Older Women
The Immigrants (TV film)
The Manitou
1977 Horská dráha
SST: Death Flight (TV film)
1976 Sammy Somebody
The Stronger
1974 So Evil, My Sister
The Legend of Hillbilly John
1973 ...And Millions Die! (TV film)
1971 Mr. and Mrs. Bo Jo Jones (TV film)
1970 Hauser's Memory (TV film)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV film)
Sorelle, Le
Ternos Caçadores
1968 Bratrství
Chubasco
Name of the Game Is Kill, The
Podlomená vůle
1967 Cosa Nostra, Arch Enemy of the FBI (TV film)
Trip
1965 The High Bright Sun
1963 Nejkratší den
1962 Hemingway's Adventures of a Young Man
Il disordine
1961 Taste of Fear
1960 Destiny, West! (TV film)
1959 Cherry Orchard, The (TV film)
Kápo
1958 Stage Struck
1955 Piknik
The Cobweb

TV seriály

1986 Hot Shots (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 $weepstake$ (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Kate McShane (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Assignment Vienna (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Dr. Simon Locke (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1954 Marriage, The (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1993 Working with Orson Welles
1955 1955 Motion Picture Theatre Celebration

Host

TV pořady

1962 Girl Talk (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
1960 Candid Camera (TV pořad)
1957 The Arlene Francis Show (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace