foto

Daniel Wehr

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 September 12th
2013 Ohne Gnade
2012 Os Penetras
2005 Boris the Diamond Catcher (studentský film)
Happy End
2003 Filmolog

TV seriály

2006 Berndivent (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)

TV pořady

2016 Život zn. Mariah (TV pořad)
2004 The Apprentice (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace