foto

Raymond Ablack

  • nar. 12.11.1989 (29 let)
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Buffaloed
2018 Acquainted
2017 Ashes
2015 Beeba Boys
2010 The Rest of My Life (TV film)
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)
Dej šanci lásce (TV film)

TV seriály

2018 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
The Powers That Be (S03E02)
Soukromé očko (TV seriál)
Hledá se Leroy (S02E14)
2017 The Kennedys After Camelot (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Výkupné (TV seriál)
Joe (S01E04)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Love Is a Devil (S02E08)
Day of Wrath (S02E04)
Parabatai Lost (S02E03)
Narcos (TV seriál)
Best Laid Plans (S03E06)
MRO (S03E05)
Checkmate (S03E04)
další epizody (5)
2016 Degrassi: Next Class (TV seriál)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Blood Calls to Blood (S01E11)
This World Inverted (S01E10)
Rise Up (S01E09)
Orphan Black (TV seriál)
The Collapse of Nature (S04E01)
2015 Defiance (TV seriál)
Upon the March We Fittest Die (S03E13)
The Awakening (S03E12)
Of a Demon in My View (S03E11)
další epizody (6)
2014 Teenagers (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
Nature Under Constraint and Vexed (S02E01)
2013 Annedroids (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
Conditions of Existence (S01E05)
Effects of External Conditions (S01E04)
2009 How to Be Indie (TV seriál)
2005 Life with Derek (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace