foto

Raymond Ablack

  • nar. 12.11.1989 (30 let)
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Buffaloed
2018 Acquainted
2017 Ashes
2015 Beeba Boys
2010 The Rest of My Life (TV film)
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)
Dej šanci lásce (TV film)

TV seriály

2019 Břemeno pravdy (TV seriál)
The Right Road (S02E08)
The Milk of Human Kindness (S02E03)
The Rabbit Hole (S02E02)
další epizody (4)
2018 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Ti, kdož vládnou (S03E02)
Soukromé očko (TV seriál)
Hledá se Leroy (S02E14)
2017 Kennedyové po Camelotu (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Výkupné (TV seriál)
Joe (S01E04)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Láska je ďábel (S02E08)
Den hněvu (S02E04)
Ztracení parabátaiové (S02E03)
Narcos (TV seriál)
Nejlepší plány (S03E06)
MRO (S03E05)
Šach mat (S03E04)
další epizody (5)
2016 Degrassi: Next Class (TV seriál)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Krev volá po krvi (S01E11)
Svět naruby (S01E10)
Rozdělení (S01E09)
Orphan Black (TV seriál)
The Collapse of Nature (S04E01)
2015 Defiance (TV seriál)
Upon the March We Fittest Die (S03E13)
The Awakening (S03E12)
Of a Demon in My View (S03E11)
další epizody (6)
2014 Teenagers (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
Nature Under Constraint and Vexed (S02E01)
2013 Annedroids (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
Conditions of Existence (S01E05)
Effects of External Conditions (S01E04)
2009 How to Be Indie (TV seriál)
2005 Life with Derek (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky