foto

Matteo Simoni

  • nar. 3.9.1987 (33 let)
    Hasselt, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Rookie
2020 The Racer
2019 Trio
2018 Gangsta
2015 Ay Ramon!
Návrat do zítřka
Safety First - The Movie
2013 Marina
2012 Weekend aan Zee
2011 Groenten uit Balen
2010 Zot van A.
1989 Boerenpsalm

TV seriály

2020 Cold Courage (TV seriál)
Sanoi hämähäkki kärpäselle (E08)
Marilta terveisiä (E07)
Kuoleman löyhkä (E06)
další epizody (8)
2016 Callboys (TV seriál)
Voorzichtig op de baan! (S01E07)
Een kleine beslissing kan soms grote gevolgen hebben (S01E06)
I've Got the Callboys in My House (S01E05)
další epizody (7)
2014 Amateurs (TV seriál)
2013 Safety First (TV seriál)
2011 Kód 37 (TV seriál)
De oase - deel 2 (S02E13)
De oase - deel 1 (S02E12)
2008 Happy Singles (TV seriál)
LouisLouise (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Trio

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Trio

Host

TV pořady

2012 Co kdyby (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky