foto

Júsei Oda

  • nar. 19.9.1969 (49 let)
    Sendai, Miyagi, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 One Piece Film Z
2011 VitaminX Addiction
2008 Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Final
2006 Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen
2002 Xevious
1997 Buttobi!! CPU
1996 Angel densecu
Boku no Marie
Mahócukai Tai!
Tecuwan Birdy
1989 Earthian

TV seriály

2016 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal: Season III (TV seriál)
Majoiga (TV seriál)
2015 Charlotte (TV seriál)
Dragon Ball Super (TV seriál)
2014 Wizard Barristers: Benmaši Cecil (TV seriál)
World Trigger (TV seriál)
2013 Devil Survivor 2 The Animation (TV seriál)
Little Busters! Refrain (TV seriál)
2012 Little Busters! (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
2009 Kaidan Restaurant (TV seriál)
Nacu no araši! (TV seriál)
Šugo Chara Party! (TV seriál)
2008 Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
Šugo Chara!! Doki (TV seriál)
2007 Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Binbó šimai monogatari (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Eyeshield 21 (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
2004 Enzai (TV seriál)
2003 Mouse (TV seriál)
2001 Groove Adventure Rave (TV seriál)
Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2000 Rokumon tengai mon Colle Knight (TV seriál)
1999 Masou Kishin Cybuster (TV seriál)
Nippon iči no otoko no tamašii (TV seriál)
Nippon iči no otoko no tamašii 2 (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
1997 Hareluja II Boy (TV seriál)
1996 Tenkú no Escaflowne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace