foto

Zuzana Hodková

  • nar. 1949
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milada
Po strništi bos
2005 Naprosto osvětleno
Slávek the Shit
2003 Bête du Gévaudan, La (TV film)
Kameňák
Nalezený ráj
2002 Doktor Živago (TV film)
2001 Červená karta (TV film)
1987 Když v ráji pršelo
1983 Straka v hrsti
1971 Žebrácká opera (TV film)

TV seriály

2017 Mordparta (TV seriál)
Teambuilding (S02E05)
Klášter (S02E03)
Lom (S02E02)
další epizody (4)
2004 Genius of Mozart, The (TV seriál)
Královna višní (TV seriál)
2003 Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
2001 Černí andělé (TV seriál)

Dokumentární

2004 Rex-patriates

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace