foto

Sandra Chwialkowska

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 The Kennedys After Camelot (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2015 Between (TV seriál)
X Company (TV seriál)
2014 Remedy (TV seriál)
2013 Cracked (TV seriál)
2011 Yard, The (TV seriál)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace