foto

M.E. Lewis

  • nar. 11.3.1966 (53 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Very, Very Valentine (TV film)
2010 Dark Island

TV seriály

2017 The Kennedys After Camelot (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2015 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Léto 1875 (S09E07)
2014 Království (TV seriál)
Útok (S02E09)
Ať žije král (S01E21)
Vikingové (TV seriál)
Zrada (S02E03)

Dokumentární

2015 UFO: Odhaleno (TV seriál)
2014 Blízká setkání (TV seriál)
Sousedské noční můry (TV seriál)
Vražda na dobírku (TV seriál)
2013 Jak přežít zlo (TV seriál)
Murder in Paradise (TV seriál)
2012 Motives & Murders: Cracking the Case (TV seriál)
Nebeští váleční hrdinové (TV seriál)
2011 Svědci paranormálních jevů (TV seriál)
2010 Na útěku (TV seriál)
2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace