foto

Marta Padovan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 L'estratègia del cucut (TV film)
1995 Laia, el regal d'aniversari (TV film)
1984 Pažbou do zubů
1975 Yo fui el rey
1970 Presagio
1968 A Ghentar si muore facile
Rose rosse per Angelica
Secreto del capitán O'Hara, El
1966 Venganza de Clark Harrison, La
1964 La boda
1963 Diablo en vacaciones, El
Senda torcida
Trampa mortal
1962 Escuela de seductoras
Horizontes de luz
Los desamparados
Usted tiene ojos de mujer fatal
1961 Pachín almirante
1960 Amor bajo cero
Hay alguien detrás de la puerta
Tu marido nos engaña
¿Dónde vas triste de ti?
1959 Locuras de Bárbara, Las
1958 Muralla, La

TV seriály

2006 Mar de fons (TV seriál)
2002 Majoria absoluta (TV seriál)
1996 Nissaga de poder (TV seriál)
1994 Pedralbes centre (TV seriál)
1988 De professió: A.P.I. (TV seriál)
1983 Misteri (TV seriál)
1982 Teatre (TV seriál)
1981 Gran teatre (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
1974 Original (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1966 Autores invitados (TV seriál)
Telecomedia de humor (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Teatro catalán (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)
Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky