foto

Satoru Saitó

  • nar. 28.10.1953 (66 let)
    Korijama, Fukushima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mitoriši
2016 Kasóken no onna: New Year Special (TV film)
2014 Kasóken no onna: Nenmacu special (TV film)
2013 Ikkjú-san 2 (TV film)
2012 Eigjó 100 mankai
Ikkjú-san (TV film)
Totecheeta Chikicheeta
2010 Odoru daisósasen: The movie 3
2009 Bokura no wandafuru deizu
Non-čan noriben
Senrjokugai cúkoku (TV film)
Umi ni tacu hito: Oni no sumu šinise rjókan (TV film)
2008 Ai no kokoro
Johnen: Sada no ai jori
Kodomo no kodomo
2007 Rikó Ran (TV film)
Šindo 0 (TV film)
2006 I Am Nipponjin
2005 Herupá Haruko no sennjúki: Nani ga haha o só saseta!? (TV film)
Jógiša: Muroi Šindži
2002 Kičiku (TV film)
2001 Ikisudama
1999 Gamera 3: Džašin kakusei
Seidžú sentai Gingaman vs Megaranger
1998 Taxi Driver no Suiri Nisshi 10 (TV film)
Šindžuku šónen tanteidan
1995 Godzilla VS Destoroyah
1988 Umi e, See You

TV seriály

2017 Hijokko (TV seriál)
Kasóken no onna 17 (TV seriál)
2016 Kaitó Jamaneko (TV seriál)
Kasóken no onna 16 (TV seriál)
Toto néčan (TV seriál)
2015 Ičiro (TV seriál)
Kabukimono Keidži (TV seriál)
Kasóken no onna 15 (TV seriál)
Tatakau! Šoten girl (TV seriál)
Umi ni furu (TV seriál)
2013 Joidore kotodži (TV seriál)
Pin to Kona (TV seriál)
Óoka Ečizen (TV seriál)
2012 Kodoku no gourmet 2 (TV seriál)
Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
Nemureru mori no džukudžo (TV seriál)
2011 Control: hanzai šinro sósa (TV seriál)
Kiri ni sumu akuma (TV seriál)
Šinsengumi keppúroku (TV seriál)
2008 Šiori to Šimiko no kaiki džikenbo (TV seriál)
2004 Á tantei džimušo (TV seriál)
2000 Ičigen no koto (TV seriál)
Kamisama no itazura (TV seriál)
Mona Lisa no hohoemi (TV seriál)
1999 P.S. Genki desu, Shunpei (TV seriál)
Suzuran (TV seriál)
1998 Hicujó no nai hito (TV seriál)
Sommelier (TV seriál)
1997 Dendži sentai Megarendžá (TV seriál)
Odoru daisósasen (TV seriál)
1996 Himawari (TV seriál)
Kjósókjoku (TV seriál)
Mahiru no cuki (TV seriál)
1990 Deka kizoku (TV seriál)
1989 Širatori Reiko de gozaimasu! (TV seriál)
1983 Fuzoroi no ringotači (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky