foto

Ignatij Akračkov

  • nar. 18.5.1976 (43 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Anna Kareninová. Příběh Vronského
2016 Černomor
2015 Priličnyje ljudi
Čužaja milaja (TV film)
2011 Bespridannica (TV film)
2009 Obitajemyj ostrov. Schvatka
2008 Antisex
Tajemný ostrov
2007 Russkaja igra
Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
2002 Red Serpent
Spartak i Kalašnikov
V dviženii
2001 Jady, ili Vsemirnaja istorija otravlenij

TV seriály

2019 Zoloto Lagina (TV seriál)
2018 Plakučaja iva (TV seriál)
Ženščina v sostojanii razvoda (TV seriál)
2017 Anna Karenina (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 5 (E05)
Těrritorija (TV seriál)
2015 Sněg i pepel (TV seriál)
2014 Aljonka iz Počitanki (TV seriál)
Kuraž (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
2013 Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Razvědčicy (TV seriál)
Vsjo budět chorošo (TV seriál)
2012 Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Smerť na podiume (E07)
2010 Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
2009 Princessa i niščenka (TV seriál)
2006 Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Ochota na asfaltě (TV seriál)
Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
2004 Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)
Usadba (TV seriál)
2003 Bajazet (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
Po tu storonu volkov (TV seriál)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky