foto

María Luisa Ponte

  • nar. 21.6.1918
    Medina de Rioseco, Valladolid, Castilla y León, Španělsko
  • zem. 2.5.1996 (77 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Canción de cuna
1993 El cianuro... ¿solo o con leche?
Rosa rosae
1992 Ni contigo ni sin ti
1991 Ispanskaja aktrisa dlja russkogo ministra
1990 Mujer de tu vida: La mujer lunática, La (TV film)
1989 Monte bajo
1987 Lorca, smrt básníka (TV film)
Madrid
Maurové a křesťané
1986 El Hermano bastardo de Dios
El Viaje a ninguna parte
1985 De hombre a hombre
Faraónův dvůr
Kravička
Mambrú se fue a la guerra
1984 Pan debajo del brazo, El
1983 Od pojištění osvoboď nás, pane
Total (TV film)
1982 Caray con el divorcio
Gran mogollón, El
Nacional III
Vida, el amor y la muerte, La
Úl
1981 127 millones libres de impuestos
Es peligroso casarse a los 60
La tía de Carlos
1980 Campanada, La
Hijos de papá
Kargus
Liguero mágico, El
Él y él
1979 El Nido
La Supplente va in città
1978 De fresa, limón y menta
Fascista, la beata y su hija desvirgada, El
Jeden jako druhý
1977 Camada negra
Claros motivos del deseo, Los
Mujer es un buen negocio, La
1976 Cuatro novias de Augusto Pérez, Las
Secuestro
Valentinova milostná výchova
Žádost o ruku
1974 La madrastra
Přirozená velikost
Regentka
1973 Celos, amor y Mercado Común
Mi profesora particular
Nová výprava dona Quijota
Señoritas de mala compañía, Las
1972 Padre de la criatura, El
1971 La graduada
Me debes un muerto
Siete vidas del gato, Las
1970 Después de los nueve meses
Dinero tiene miedo, El
Fortunata y Jacinta
1969 Revoltosa, La
¿Por qué pecamos a los cuarenta?
1968 Secretarias, Las
Turismo es un gran invento, El
1967 Club de solteros
Crónica de nueve meses
El próximo otoño
El último sábado
Lucky, el intrépido
V zajetí melódie
1966 Amador
Camino del Rocío
Combinards, Les
Con el viento solano
Hoy como ayer
La ciudad no es para mí
Las viudas
1965 Aquella joven de blanco
Los que no fuimos a la guerra
Mundo sigue, El
1964 Extraño viaje, El
Júrame
Prázdniny s Ivettou
1963 Ensayo general para la muerte
Héraklés a Samson
Kat
Llegar a más
Tudy prošla žena
1962 Banda de los ocho, La
Mentirosa
Rogelia
1961 La moglie di mio marito
La venganza de Don Mendo
1960 Sueños de mujer
Vozík
Ángel tuvo la culpa, Un
1959 Bombas para la paz
Byteček
Děti
Se vende un tranvía
Tenemos 18 años
Vida alrededor, La
1958 ¿Dónde vas, Alfonso XII?
Život před sebou
1956 Ha pasado un hombre
Puente del diablo, El
1955 Educando a papá
1952 Estrella de Sierra Morena, La
1951 Gran Galeoto, El

TV seriály

1995 Regenta, La (TV seriál)
1993 Celia (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
Farmacia de guardia (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1987 Juncal (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)
1984 Cuentos imposibles (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
1980 Fortunata a Jacinta (TV seriál)
Tarde de teatro (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro Club (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Original (TV seriál)
Pícaro, El (TV seriál)
Silencio, estrenamos (TV seriál)
1973 Dálkoví řidiči (TV seriál)
1972 Animales racionales (TV seriál)
1971 Del dicho al hecho (TV seriál)
Ficciones (TV seriál)
Las doce caras de Eva (TV seriál)
1970 Al filo de lo imposible (TV seriál)
El teatro (TV seriál)
Remite Maribel (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
Premio, El (TV seriál)
1967 Historias naturales (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky