foto

Lola Gaos

  • nar. 2.12.1921
    València, Španělsko
  • zem. 4.7.1993 (71 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Gran sol
1987 Lorca, smrt básníka (TV film)
1986 Noche de la ira, La
1985 Caso cerrado
Hierro dulce
1984 El balcón abierto
1983 Tlukot srdce
1982 Lago de las vírgenes, El
1981 Trágala, perro
1980 Tú estás loco Briones
1978 Isla de las cabezas, La
Sonámbulos
1977 Caperucita y Roja
Dios bendiga cada rincón de esta casa
1975 De profesión: polígamo
Pytláci
Síla chtivosti
1973 Ceremonia sangrienta
1972 Marianela
Mi querida señorita
Můj milovaný vrah
Pancho Villa
Zbojnická válka
1971 Préstame quince días
1970 Pierna creciente, falda menguante
Tristana
1967 Busca, La
El precio de un hombre
Historia de la frivolidad (TV film)
V zajetí melódie
1966 El sonido de la muerte
Residencia para espías
Tres perros locos, locos
1965 El arte de vivir
El diablo también llora
1964 La tía Tula
Los dinamiteros
Tiempo de amor
1963 Benigno, hermano mío
Kat
Millonario por un día
1962 Atraco a las tres
Rogelia
Čtyři pravdy
1961 Alma aragonesa
Pedigüeños, Los
Prohibido enamorarse
Salto mortal
Tres de la Cruz Roja
Viridiana
1960 Ángel tuvo la culpa, Un
1959 Molokai, la isla maldita
1957 Marido de ida y vuelta, Un
Susana y yo
1956 Candelabro, El
1953 Esa pareja feliz

TV seriály

1975 El quinto jinete (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
1972 Tres eran tres (TV seriál)
1971 Del dicho al hecho (TV seriál)
Ficciones (TV seriál)
Las doce caras de Eva (TV seriál)
1970 Al filo de lo imposible (TV seriál)
Las tentaciones (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
Última moda, La (TV seriál)
1968 Fábulas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
Telecomedia de humor (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
Novela (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
Mañana puede ser verdad (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)
Tengo un libro en las manos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky