foto

Sean Lau

  • nar. 16.2.1964 (55 let)
    Hong Kong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Election 3
2019 Lian zheng feng yun
My Dear Elephant
Sons of the Neon Night
明日戰記
2017 Dealer/Healer
2016 Jing xin po
V obležení
2015 San cheng ji
消失的凶手
2014 Bo fung yu
Qie ting feng yun 3
2013 Operace: Bílá bouře
Tao chu sheng tian 3D
2012 Da mo shu shi
Xiao shi de zi dan
Zui hung
2011 Odposlechnuto 2
Život bez zásad
2009 Pu ke wang
Qie ting feng yun
Zai sheng hao
2007 Tajemství kouzelné dýně
Šílený detektiv
2006 Wo yao cheng ming
Zui ai nu ren gou wu kuang
2005 Xi ma la ya xing
2004 Gui ma kuang xiang qu
Jian niang san bao
Jue shi hao bin
Qi nian hen yang
Shen jiao rou gui
2003 Hei bai sen lin
Lian shang ni de chuang
Wang bu liao
2002 Fat Choi Spirit
Jue shi hao B
Wo zuo yan jian dao gui
2001 Jue shi hao bra
Kdo s koho 2
1999 Kdo s koho
Mu lu xiong guang
O Ji san he hui dang an
1998 Naprosto neočekávané
Skrytá odměna
Ye ban wu ren shi yu shi
Zhen xin ying xiong
1997 Dui bu qi, duo xie ni
Stav nejvyšší pohotovosti
Yi ge zi tou de dan sheng
Zeio hau pun kyut
Záchranné lano
1996 Da san yuan
Mo deng pu ni ti
Se qing nan nu
She shi 32 du
Velká ráže
Černá maska
1995 Bu yi tang de ma ma
Dai lao bai shou
Hai gen
Huan le shi guang
Shan shui you xiang feng
Wu wei shen tan
Zheng gu wang
Zhui nui zi 95: Zhi qi meng
1994 Bo zhong qing ren
Chai dan zhuan jia bao bei zha dan
Dai fu zhi jia
Gu feng
Ji de... xiang jiao cheng shu shi II: Chu lian qing ren
Long hu xin feng yun: Zhi tou hao tong ji fan
Saan gai bin fung wong
San ge xiang ai de shao nian
Shen tan mo lu
Wei, wen bian wei?
Xin ying xiong ben se
Yun cai tong zi
Zheng yue shi wu zhi yi sheng yi shi
Zui sheng meng si: Wan Zai zhi hu
Zuo ye chang feng
1993 Bohové se zase zbláznili
Qi yue shie si
Ren sheng de yi shuai jin huan
Shui hu zhuan zhi ying xiong ben se
Xian dai hao xia zhuan
Xin bu liao qing
1992 Nu xiao feng yun xie jiao ren qin
The Happy Massage Girls
Wei xian qing ren
1991 Yue qing
1989 Tie dan xiong feng
Wo ai fu gui
1988 Police Story 2
Wo yao tao wang
1986 Silent Love

TV seriály

2000 Da shi dai II - Shi ji zhi zhan (TV seriál)

Dokumentární

2013 Wu ya: Du qi feng de dian ying shi jie
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace