foto

Denis Bespalyj

  • nar. 10.4.1974 (45 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bobry (TV film)
2014 Grešnik
Timur i komanda
2013 Прощание
2008 Isčeznovenije (TV film)
2007 Jarik (TV film)
Labirinty ljubvi (TV film)
2006 Tichý Don
1995 Lato miłości
1992 Kaaperatyj 'Palitbjuro' abo budze dojgim razvitanne

TV seriály

2018 Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Tělo (E17)
2016 Gorod (TV seriál)
2015 Otděl (TV seriál)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara 2 (TV seriál)
Mužskije kanikuly (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Čudotvorec (TV seriál)
2013 Bez prava na vybor (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Čjornyje volki (TV seriál)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Rozvědčíci - Poslední bitva (TV seriál)
2006 Gonka za sčasťjem (TV seriál)

Dokumentární

2013 Romanovy (TV seriál)
2011 Pojedinki: Vybor agenta Blejka (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Timur i komanda

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky