foto

Noriko Rikimaru

  • nar. Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dorei usagi to Anthony: The Animation
2012 To Heart 2 Dungeon Travelers
2011 Swing Out Sisters
2010 Anedžiru 2: The Animation – Širakawa sanšimai ni omakase
Rei Zero
To Heart 2 ad Next
2009 15 bišódžo hjórjúki
Helter Skelter: Hakudaku no mura
Jokorenbo: Immoral Mother
Stretta: The Animation
To Heart 2 ad Plus
2008 Seto no hanajome
Stringendo & Accelerando Ultimatum: Sera
To Heart 2 ad
Šódžo Sect: Innocent Lovers
2007 To Heart 2
2006 Anedžiru: The Animation – Širakawa sanšimai ni omakase
Rozen Maiden: Ouvertüre (TV film)
Stringendo: Angeltači no Private Lesson
Tokumu sósakan Rei & Fuko
2005 After Class Lesson
Kuro ai: Hitojozumakan inkó rannjúroku
Né, čanto šijó jo!
2004 Hacukoi
Mahó senši Sweet Knights: Heroine rjódžoku širei
2003 Júwaku
Ningjó no jakata
Čidžoku šinsacušicu
2002 Dorei ičiba
Love Machine: Animaid šófu 23 gó
Saišú čikan denša
The Urocuki 1
The Urocuki 2
The Urocuki 3
Široki tenšitači no Rondo
2001 Šinseiki Cream Lemon

TV seriály

2014 Džinsei sódan TV Animation: Džinsei (TV seriál)
2013 Rozen Maiden (TV seriál)
2011 Madži de wataši ni koi šinasai!! (TV seriál)
Maširoiro Symphony (TV seriál)
Hadžimariiro no kisecu (E12)
Maširoiro symphony (E11)
Namidairo no amajadori (E10)
další epizody (12)
2009 11 Eyes (TV seriál)
Tayutama: Kiss on my Deity (TV seriál)
Tentai senši Sunred 2 (TV seriál)
2008 Tentai senši Sunred (TV seriál)
2007 Seto no hanajome (TV seriál)
2006 Magikano (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Izumo: Takeki curugi no senki (TV seriál)
Rozen Maiden: Träumend (TV seriál)
To Heart 2 (TV seriál)
2004 Rozen Maiden (TV seriál)
2003 Chrno Crusade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky