foto

Olivier Cussac

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Esa z pralesa
2014 Cruel
2010 Zprávy z džungle: Doba ledová
2008 Spike (TV film)

TV seriály

2011 Les As de la Jungle En Direct (TV seriál)

Dokumentární

2014 Vendanges

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace