foto

Mery Leyva

  • zem. 2005
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 África
1995 Hermana, pero ¿qué has hecho?
1992 Mujer de tu vida 2: Las mujeres de mi vida, La (TV film)
1991 Catorce estaciones
Mimo hru
1987 El Lute: camina o revienta
El bosque animado
Esto es un atraco
Policía
1985 Za svitu měsíce
1984 Mujer del juez, La
1983 El Arreglo
Sobrenatural
1982 Cristóbal Colón, de oficio... descubridor
1981 Adulterio nacional
Masajista vocacional, La
Pepe, no me des tormento
1978 Fascista, la beata y su hija desvirgada, El
1977 Del amor y de la muerte
El monosabio
Gusanos de seda
Hasta que el matrimonio nos separe
Vota a Gundisalvo
1976 Ambiciosa
Delicias de los verdes años, Las
Fulanita y sus menganos
1975 Kniha dobré lásky
1974 Fríos senderos del crimen, Los
Odio a mi cuerpo
1973 Celos, amor y Mercado Común
La curiosa
Me has hecho perder el juicio
Vela para el diablo, Una
¡Qué cosas tiene el amor!
1972 Colocadas, Las
Experiencia prematrimonial
Vikingo, El
1971 Ibéricas F.C., Las
Las melancólicas
Petrolejářky
Siete minutos para morir
¿Es usted mi padre?
1970 Con ella llegó el amor
Después de los nueve meses
Hombres las prefieren viudas, Los
1969 El enigma del ataúd
1968 Flamencos, Los
Relaciones casi públicas
Turismo es un gran invento, El
1967 Aquí mando yo
1966 Beso en el puerto, Un
1965 Aventuras del Oeste
1962 Syn kapitána Blooda
1961 Pachín
1958 El ruiseñor de las cumbres

TV seriály

2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Abierto 24 horas (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Entre naranjos (TV seriál)
Tio Willy (TV seriál)
1997 Vida en el aire, La (TV seriál)
1996 Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
1995 Aquí hay negocio (TV seriál)
1994 ¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1992 Tango (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
1986 La comedia dramática española (TV seriál)
Segunda Enseñanza (TV seriál)
Turno de oficio (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1984 Proceso a Mariana Pineda (TV seriál)
Veraneantes (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
1981 Gozos y las sombras, Los (TV seriál)
Modré léto (TV seriál)
1980 Fortunata a Jacinta (TV seriál)
Les chevaux du soleil (TV seriál)
1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1976 Teatro estudio (TV seriál)
1975 Este señor de negro (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1966 Dichoso mundo (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky