foto

Andrés Mejuto

  • nar. 30.1.1909
    Olivenza, Badajoz, Extremadura, Španělsko
  • zem. 21.2.1991 (82 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Monja alférez, La
1984 Poppers
1982 Buenas noches, señor monstruo
Mir reicht's - ich steig aus
1978 Národní puška
Tobi
1975 Gatti rossi in un labirinto di vetro
Pájaros de Baden-Baden, Los
1974 Hombre como los demás, Un
1973 Flor de santidad
Mejor alcalde, el rey, El
Proceso a Jesús
1972 Dólar de recompensa, Un
1971 Par de asesinos, Un
1970 El Zorro justiciero
Trasplante de un cerebro
1969 Día de mañana, El
1968 Bitva bez návratu
1967 Canard en fer-blanc, Le
Cervantes
Dove si spara di più
Encrucijada para una monja
Guardiamarinas, Los
Sor Citroen
1966 Nuevo en esta plaza
1965 Falstaff
1964 Sfida al re di Castiglia
1963 Scaramouche
1962 Spada del Cid, La
1961 Siempre es domingo
1959 Pasos de angustia
1955 Juramento de Lagardere, El
Quintrala, La
1954 Mi viudo y yo
1951 Café Cantante
El heroico Bonifacio
1950 Captura recomendada
La barca sin pescador
Viuda casi alegre, Una
1947 Albéniz
1946 El gran amor de Bécquer
Inspiración
Milagro de amor
1945 La dama duende
Los tres mosqueteros

TV seriály

1984 Veraneantes (TV seriál)
1979 Que usted lo mate bien (TV seriál)
1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
Original (TV seriál)
Sergeant Berry (TV seriál)
1973 Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
Personajes a trasluz (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
Telecomedia de humor (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Dokumentární

1945 Espoir, Sierra de Teruel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace