foto

Beso Gatajev

  • nar. 2.6.1981 (38 let)
    Tbilisi, Gruzie, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sjem par něčistych
2016 Ledokol
2015 Baboňki
2014 Saranča
V sportě tolko děvuški
Viktor
Č/B
2013 Kurjer iz Raja
2009 Na igre

TV seriály

2019 Pustyňa (TV seriál)
2018 Na kraju (TV seriál)
Posolstvo (TV seriál)
Čužaja krov (TV seriál)
2017 Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
2016 Salam Maskva (TV seriál)
Stěpnyje volki (TV seriál)
2015 25-j čas (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
2014 Perevozčik (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Tureckij tranzit (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Vyšněgorskij Kuršavel (S04E08)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
2012 Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Pjatnickij (TV seriál)
Pacijent (S01E27)
SK (TV seriál)
Vkus granata (TV seriál)
2010 Realnyje pacany (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky