foto

Ana María Ventura

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 La vida empieza hoy
1999 Cuarteto de La Habana
1994 Mujer de tu vida 2: La mujer vacía, La (TV film)
1993 Rosa rosae
1989 Baile del pato, El
1987 Dům Bernardy Alby
Lorca, smrt básníka (TV film)
1986 Teta Róza
1985 Manuel y Clemente
1982 Úl
1976 Černý meč
1970 Triangulito, El
1967 ¿Qué hacemos con los hijos?
1963 Becerrada, La
Tudy prošla žena
1962 Accidente 703
1961 Siempre es domingo
1960 091 Policía al habla
1957 Marido de ida y vuelta, Un
1955 Suspiros de Triana
1954 Día perdido, Un
Malvaloca

TV seriály

2000 Raquel busca su sitio (TV seriál)
1999 ¡Qué grande es el teatro! (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1995 Pepa y Pepe (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
Veraneantes (TV seriál)
1983 Vdovy (TV seriál)
Zahrada Venušina (TV seriál)
1975 Este señor de negro (TV seriál)
1974 Silencio, estrenamos (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Dokumentární

1982 Quitate tu pa' ponerme yo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky