foto

Jeff Judah

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Magic Camp
2011 Deník malého poseroutky 2
2010 Deník slabocha
2007 Making It Legal (TV film)
2004 In the Game (TV film)

TV seriály

2017 Noční směna (TV seriál)
Resurgence (S04E10)
Land of the Free (S04E09)
R3b0ot (S04E08)
další epizody (10)
2016 Noční směna (TV seriál)
Burned (S03E13)
Emergent (S03E12)
Trust Issues (S03E11)
další epizody (13)
2015 Noční směna (TV seriál)
Darkest Before Dawn (S02E14)
Sunrise, Sunset (S02E13)
Moving O (S02E12)
další epizody (14)
2014 Noční směna (TV seriál)
Zachraň mě (S01E08)
Pokrevní bratři (S01E07)
Návrat domů (S01E06)
další epizody (7)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
2000 Machři a šprti (TV seriál)
Vrata od garáže (E12)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Hráči a naháči (E06)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)

TV pořady

1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Zkažená úča

TV seriály

2014 Noční směna (TV seriál)
Bitva o Alamo (S01E04)
1997 Damian Cromwell's Postcards from America (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2013 90210: Nová generace (TV seriál)
Spolu až na dno (S05E22)
Královský skandál (S05E21)
Markův soud (S05E20)
další epizody (13)
2012 90210: Nová generace (TV seriál)
Veselé Vánoce (S05E09)
902-100 (S05E08)
Devadesát devět problémů (S05E07)
další epizody (21)
2011 90210: Nová generace (TV seriál)
Hollyin večer (S04E12)
Rivalita na molu (S04E11)
Díkůvzdání (S04E10)
další epizody (23)
2010 90210: Nová generace (TV seriál)
Vánoční šílenství (S03E11)
Ty nejlepší plány (S03E10)
Hrají její píseň (S03E09)
další epizody (21)
2009 90210: Nová generace (TV seriál)
Zimní pohádkový ples (S02E12)
Nic netrvá věčně (S02E11)
Přiznání (S02E10)
další epizody (25)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Kdo doopravdy jsem (S01E11)
Kdo hraje hry (S01E10)
Tajemství a lži (S01E09)
další epizody (11)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Noční směna (TV seriál)
Between a Rock and a Hard Place (S03E10)
2006 What About Brian (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace