foto

Rafael Anglada

  • nar. 11.2.1921
    Santa Coloma de Farners, Cataluña, Španělsko
  • zem. 23.6.1993 (72 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Pod hrozbou smrti
1985 Yo, 'El Vaquilla'
1984 Cop de vent (TV film)
Los locos, locos carrozas
Victòria! 3: El seny i la rauxa
1983 Fascista, doña Pura y el follón de la escultura, El
Victoria! 2: El frenesí del 17
Victoria! La gran aventura d'un poble
1982 Diamantové náměstí
Ser, El
1981 Triple muerte del tercer personaje, La
1980 La vérité sur l'affaire Savolta
Les noces de Figaro (TV film)
1979 Alicia en la España de las maravillas
Proces proti Katalánii
1978 Jugando a papás
Oskar a únosci
1977 Alegres chicas de 'El Molino', Las
Marginadas, Las
Mi hija Hildegart
1976 La ciutat cremada
Largas vacaciones del 36, Las
Nueva Marilyn, La
Viuda andaluza, La
1975 Los casados y la menor
1973 Mi profesora particular
1970 Certificado, El
1969 Españolear
1967 Historia de amor, Una
Terrible de Chicago, El
1965 Pistoleros de Arizona, Los
1963 Cuarta ventana, La
El mujeriego
Vida de familia
1961 Julia y el celacanto
Último verano, El
1960 Gaudí

TV seriály

1991 Quart segona (TV seriál)
1989 Tot un senyor (TV seriál)
1982 Doctor Caparrós, metge de poble (TV seriál)
Teatre (TV seriál)
1981 Gran teatre (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
Quitxalla (TV seriál)
1978 Històries obertes (TV seriál)
1977 Terra d'escudella (TV seriál)
1976 La saga de los Rius (TV seriál)
Teatro Club (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
Taller de comèdies (TV seriál)
1974 Original (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
1966 Autores invitados (TV seriál)
Telecomedia de humor (TV seriál)
1964 Teatro catalán (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1984 El xou de la família Pera (TV seriál)
1982 Teatre (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
1964 Teatro catalán (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace