foto

Ramón Durán

  • zem. 29.7.1987
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Taberna fantástica, La
1986 Dragón Rapide
1984 Případ Almeria
1982 Asesinato en el Comité Central
1977 Abortar en Londres
Del amor y de la muerte
1976 Retrato de familia
1970 Banda de los tres crisantemos, La
1969 Españolear
1968 No le busques tres pies...
1967 Los chicos del Preu
1961 No dispares contra mí
1959 Frente infinito, El

TV seriály

1987 Clase media (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
Veraneantes (TV seriál)
1982 Ramón y Cajal (TV seriál)
1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)
Lletres catalanes (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Teatro catalán (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace