foto

Josep Maria Domènech

  • nar. 19.11.1931 (87 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fossa, La
2012 Bosc, El
2010 Johan Primero
2009 Stigmata
2008 V temnotě
Vicky Cristina Barcelona
2006 Kouzelná moc víly
2005 Est de la brúixola, L'
2003 Hodiny dne
Loď smrti
Nudos
2002 Embrujo de Shanghai, El
2000 Adela
1999 Bezejmenní
1997 Color de las nubes, El
1996 Adiós, tiburón
1992 Havanera 1820
1988 Garum (fantástica contradicción)
1987 Rozkaz, pane generále !
1984 Cop de vent (TV film)
Victòria! 3: El seny i la rauxa
1983 Victoria! 2: El frenesí del 17
Victoria! La gran aventura d'un poble
1980 La vérité sur l'affaire Savolta
1979 Cuarenta años sin sexo
Proces proti Katalánii
1978 Las que empiezan a los quince ańos
1976 La ciutat cremada
Libertad provisional
1963 A tiro limpio

TV seriály

2018 Mira lo que has hecho (TV seriál)
2011 Ermessenda (TV seriál)
Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
2008 Serrallonga (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Homenots (TV seriál)
Pepe Carvalho (TV seriál)
Plats bruts (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
Poble nou (TV seriál)
1993 Teatre per a nois i noies (TV seriál)
1989 Cycle Simenon (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)
1983 Misteri (TV seriál)
1981 Gran teatre (TV seriál)
1979 Dr. Caparrós, medicina general (TV seriál)
Novel·la (TV seriál)
1978 Històries obertes (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
Terra d'escudella (TV seriál)
1976 La saga de los Rius (TV seriál)
Teatro Club (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1964 Teatro catalán (TV seriál)

Dokumentární

2013 El domador de peixos

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace