foto

Gábor Berkes

  • nar. 31.12.1961 (57 let)
    Debrecen, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Kaland
2009 Papírkutyák
2008 Eszter hagyatéka
1999 Hippolyt
1987 S.O.S. Szobafogság! (TV film)

Dokumentární

2009 Miss Plastika: Umění skalpelu

Herecká filmografie

Zvukařská filmografie

TV seriály

2019 Jófiúk (TV seriál)
Exfeleség (E03)
Védett tanú (E02)
Áthelyezés (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace