foto

Katalin Gombos

  • nar. 2.2.1929
    Hódmezővásárhely, Maďarsko
  • zem. 6.10.2012 (83 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 A fészek melege (TV film)
1986 Földi kacaj (TV film)
1985 Kaviár és lencse (TV film)
1984 A tönk meg a széle (TV film)
1982 Pygmalion (TV film)
1981 Régimódi történet (divadelní záznam)
1980 A Sipsirica (TV film)
1977 Szemetestrilógia (TV film)
1976 A tőrbe csalt Blanco Posnet (TV film)
1975 A peleskei nótárius (TV film)
A tanévzáró
1972 A tűz balladája (TV film)
Férfiak mesélik... (TV film)
1969 Alfa Romeó és Júlia
1967 Az özvegy és a százados
Változó felhözet
1966 Titkok éjszakája (TV film)
1961 A szaxofon (TV film)
1957 O půlnoci

TV seriály

1981 Petőfi (TV seriál)
Deákpályám (E02)
1978 A bunker (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1974 Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
Éljen Bagaméri Elemér (E04)
Kell egy véreb! (E02)
Valódi oroszlánbögés (E01)
1969 Bözsi és a többiek (TV seriál)
Érettségi találkozó (E03)
Ötletek nőnapra (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace