foto

Erzsi Pápai

  • nar. 25.2.1934 (85 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Moszkva tér
1981 Irány Caracas (TV film)
1978 Maďaři
1974 Tigrisugrás (TV film)
1972 A lámpás (TV film)
1971 Mraveniště
1970 Pesti erkölcsök (TV film)
1961 Liják
Vojenská hudba
1952 Bouře
1941 Vissza az úton

TV seriály

1974 Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
Éljen Bagaméri Elemér (E04)
Valódi oroszlánbögés (E01)
1968 Szende szélhámosok (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 Plusz egy fő (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky