foto

György G. Kardos

  • nar. 10.5.1925
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 22.11.1997 (72 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Fenn az ernyő, nincsen kas (TV film)
1986 Kérők (TV film)
1979 Mese habbal
1978 Drága kisfiam

TV seriály

1995 Patika (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (10)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
Balatoni betyárok (E02)
1974 Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
Éljen Bagaméri Elemér (E04)
A tettes lépre megy (E03)
Kell egy véreb! (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky