foto

Lajos Kránitz

  • nar. 9.2.1943
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 1.8.2005 (62 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Telitalálat
2002 Ötvenéves találkozó (TV film)
2001 Skleněný tygr
1994 Devictus Vincit (TV film)
Feltámadás Makucskán (TV film)
1989 A legényanya
1988 A miniszter (TV film)
1987 Aranyóra (TV film)
Malom a pokolban
Černý kašel
1983 A béke szigete (TV film)
1982 Srdeční problémy
Sup
1981 Asszonyok (TV film)
Pohádkový princ Lala (TV film)
1980 Střed světa (TV film)
1979 Forró mezők (TV film)
Kiálts, város! (TV film)
Pevnost
1978 Hřebčinec
Mire a levelek lehullanak... (TV film)
1977 Bovári úr (TV film)
Szerelem bolondjai (TV film)
1976 A szélhámos (TV film)
Gyémántok (TV film)
Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
1975 A külföldiek (TV film)
A sas meg a sasfiók (TV film)
Az Elnökasszony (TV film)
1974 A 78-as autóbusz útvonala (TV film)
1973 ...és a holtak újra énekelnek (TV film)
Kouzelný kožíšek

TV seriály

1998 Az öt zsaru (TV seriál)
A dögkút (E02)
1994 Kisváros (TV seriál)
A képtolvajok (E22)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Frontszínház (E09)
1986 Linda (TV seriál)
A tizennyolckarátos aranyhal (S02E01)
1985 Kémeri (TV seriál)
Statárium (E03)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1849 (E03)
Magyarország 1848-1849 (E02)
1981 Petőfi (TV seriál)
Szülőföldemen (E01)
1980 Dva výstřely z pistole (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1977 Fejezetek a Rákóczi-szabadságharcból (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1974 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Gyilkosság Budán (S01E03)
Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
A tettes lépre megy (E03)

Divadelní záznam

1974 A makrancos hölgy (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky